Bröllopsklänning?

Igårkväll slog det mej; jag är bjuden på bröllop på lördag. Jag har inte köpt något att ha på mej! I desperation messar jag Memma, men då hennes plikt på Posten kallar vände jag mej till Bobban. Hon har lovat hjälpa mej imorgon att hitta något lämpligt. Jag kan inte mycket om klädkoder och så, men det ska vara klänning/kjol som är knälång och inte övervägande vit. Men för hoppningsvis ska detta gå bra.
Har inte varit på bröllop sen tidernas begynnelse.. Undrar om det inte var Adam och Eva som gifte sej. =) Nä, men det var min faster och det var iaf anno mitten av 90-talet.

Svårt det är att skriva och borsta tänderna samtidigt.. Ja, nu tror läsaren att jag legat och sovit till 12, men så är faktiskt inte fallet. Pappa ringde mitt i snoozen (0945) och talade om att Claes Eriksson skulle vara med i radion klockan 1000. Då blev jag genast mycket piggare och bäddade skönt i fotöljen och blev sittande där till det var över. Han fick bara en halvtimme... Förjävligt tycker jag.
Jag lagade till frukosten 1030 iaf och sen ville katten ligga och spinna i mitt knä, då kan man ju inte putta ner honom, världens mjukaste, sötaste, ulligaste lilla kisse! I en o'n halv timme satt resp. låg vi i fotöljen och tyckte om varann! <) Kurr kurr ...

Claes Eriksson ja, han är i Växjö och det är inte jag... (Här ska det vara en mening jag inte kan formulera om hur man kan gå om varandra osv) När jag ska till stan imon har han säkert redan lämnat den. Förhoppningsvis är vi i Växjö samtidigt den 19 april =) Annars blir det nog en rätt tråkig föreställning, antingen för alla biljettköpare eller bara för mej... 

Shopping av bröllopskläder imorgon således.. Hoppas det går bra så stressen inte hinner ikapp mej som den brukar.

Kommentarer
Postat av: al

Malm: Jag får nog avböja fredagens partaj, vore kanske inte jätteschysst att inte vara så pigg på bröllopet... =(

al

2008-01-29 @ 13:21:54
URL: http://aljohansson.blogg.se
Postat av: Malm

Haha förstår dej, vem är de som gifter sej?

2008-01-29 @ 14:09:07
Postat av: al

Malm: Vad bra! =) Det är min 3e äldsta kusin. Emma.

2008-01-29 @ 14:35:42
URL: http://aljohansson.blogg.se
Postat av: Malm

Okej =) kunde inte ha ngn fest ikväll ska jobba inatt igen :( hehe

2008-02-01 @ 19:30:14

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0