Bananchips

Japp, det sitter jag och knaprar på just nu. Stenhårda saker det där.. Det är typ det jag käkat idag, det och rostade solroskärnor. =) Nyttigt eller onyttigt, tja det beror ju på hur man ser på det, själv vet jag inte.

Datorn har det blivit en hel del av idag. Jag satt och plankade resten av Claes Erikssons jultext, det gick på sex sidor! Mycket skoj och citera därifrån <,))
 
"En man kom in på det stora köpcentrat, vi kan kalla honom Harry, eftersom han hette det. Han hade en ursinnig blick och håret i konstant förändring."
 
HAHAHA! Fruktansvärt kul!! Iaf, detta tog mej åtskilliga timmar att ro i land, sen satt jag bara allmänt och surfade som man gjorde förr i tiden. Sen hamnade jag här och printade in min blogg till hackarnas och virusarnas värld, den jag skrev för hand inatt. Jag somnade i slutet av filmen Medborgaren igen, missade det sista, och vaknade under en dokumentär om Gasolin' som jag också skulle se, men då det av nån anledning inte var text så hade en snabbkurs i danska inte varit skitfel innan ...

Ja, sen gick jag in på tradera för att se om något nytt hade hänt på GAS-fronten (naturligtvis) och upptäcker att en auktion på Den Enskilde Medborgaren går ut om två timmar. Klart jag fick den tillslut, 62:- + frakt (11:- ) Så snart kan jag lämna tillbaka VHS-bandet till mammas Thomas så att han kan spela in andra saker åt mej på de Canal+ -kanaler jag inte har tillgång till =) Hur bra som helst.

Nu är jag flottigare i håret än nånsin känns det som, och förhoppningsvis är det bara en känsla, men duschen får det bli iaf. Eller kanske tar den imon på morgonen... Ska ju ner till stan och vara där cirkus klockan 11! Ska träffa lilla Kajsa och höra hur hennes tid efter Carmen har varit. Bla .. =) Det har jag förresten redan en liten aning om då jag faktiskt förljer hennes bloggande.

Undrar om jag ska sälja nåt på Tradera snart, jag har ju bara handlat.. Har två Beck-boxar som nu är helt överflödiga. Har dubbletter på 1-16. Nån intresserad? =) Har även ett soduku ... Soduki ... Sudoko ... Jag vet inte ens vad det heter. Su-do-ku kanske. Aja, iaf, ett sodukospel i typ Game Boyvariant... Det vill inte jag ha mer.

Tack för nu och somna gott!

Kommentarer

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0