Lördagsunderhållning

Denna tidiga eftermiddag har varit mycket anstängande, iaf om man frågar mina ögon och högerhand.
Med min förkärlek till protokollförning och tabellredovisningar och så här i Melodifestivaltider har jag tagit både ett kliv fram och ett kliv bak. Dvs fram till Eurovisionschlagerfestivalen (långt ord) och bak till alla år tom 1956.
Det är nämligen så här, jag har för mej att Sverige haft en tendens att mycket ofta hamna på 5e plats i ESC. Så alldeles fram till nyligen tyckte jag att det skulle vara skitkul att föra detta på protokoll. Mellan 2007 och 1984 var entusiasmen på topp, men efter det var det inte lika roligt längre. Och där rycker min lilla tvångshandling in; jag måste slutföra! Så nu sitter jag här med en perfektionistisk tabell med organiserade staplar i ordningen År Placering Artist Låt Stad/Land. Det är alltså årens svenska bidrag jag skrivit upp.
När detta kommit in på riktigt i ett Exeldokument ska jag på nåt sätt bifoga det till denna blogg.

Sammanfattning: Sverige har bara kommit 5a fem gånger och därmed har jag bevisat för mej själv att Sveriges ständiga 5eplats i ESC är en myt.

Här är min lilla sammanställning av Sveriges placeringar och framföranden i ESC
C:\Documents and Settings\Ägaren\Mina dokument\ESC.htm (Varför det inte funkar ska jag reda ut senare, men prova att kopiera adressen)

Annars idag, jag har lyssnat och lyssnat och lyssnat på radio, först Ring så spelar vi 0700-1000, Melodikrysset 1000-1100 sen gårdagens Lantz i P4 1100-1300 och nu kollar jag på det på SVTs webb-TV! Har gjort lite saker samtidigt, typ ätit frukost och fört protokoll <))
Frukosten åts i samband med Ring så spelar vi:s start så det var 6,5 timme sen. Ångrar att jag käkade upp hela burken med potatisgratäng jag fått av mammas Thomas igår, men den var ju så jävla god, och nu är jag så jävla hungrig! Okej, jag var hungrig, men jag hällde i mej en halvliter vatten istället. Får sätta igång med en liten improvisation, tyvärr kommer det nog sluta med crunsh och yoghurt... Men ska försöka lägga manken till!

Kommentarer

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0