Dancing Clown

Ja, ikväll är det då premiär för min nästa karriär, jazzdans. Då kommer jag förhoppningsvis också komma fram till om jag kan vrida om min ena vänsterfot till en högerfot. Det ska bli intressant.

Idag har det inte hänt så mycket, jag har fått samtal från MUS om att min foundation har kommit, bara för mej att klöva ner till stan. Ska ringa till mamma och höra om hon har andra ärenden på stan idag och om hon kan hämta den åt mej, jag själv ska ju vara där först 1930.
Har kikat lite på TV4 nya spelprogram, det var väldigt enformigt. Kommer inte ihåg riktigt vad det hette, nånting med Steg eller Steget. Tre personer visste inte i vilket land Canberra är huvudstad. My Lloyd.

På tal om steg så lyssnade jag på Steg för steg i morse också. Inga kommentarer på den punkten ännu, får se vad resten av veckans ledtrådar har att erbjuda. Förra veckans svar var som väntat inte Alice Tegnér <) Det var nån Sackarias, hur det nu stavas ... Nä, nu ska det forskas lite...
... Zacharias Topelius. Så ska det vara, han skrev texten till Videvisan, Alice Tegnér skrev musiken, så jag var ju inte helt fel ute, förutom att de hela tiden pratade om en HAN.

Ja, nu sitter jag framför datorn - bloggar och lyssnar på GAS-musik och luktar illa ... Ska faktiskt duscha innan dansen fast det sannolikt blir tal om dusch efter också... Jag är kass på att planera..

Kommentarer
Postat av: Kajsa

Åh, hur gick det på dansen??? Var det roligt?

2008-02-11 @ 19:46:08
URL: http://kajsapalmer.blogg.se
Postat av: Aradil

Ja, dusch efteråt var då definitivt ett måste för min del. Blev lite överrumplad av armhävningarna framförallt - shit, min kropp befinner sig i choktillstånd!

2008-02-11 @ 23:29:23
URL: http://aradil.se/

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0