Bröllopsfest

Är nu hemkommen, inte från festen kanske, men från pappa Johansson där jag sov över. Det var en mycket, mycket, MYCKET bra och trevlig tillställning igår, i det närmaste perfekt. I alla fall så länge jag var där, men vi var tvungna att åka rätt tidigt då vi hade en farmor och en farfar i bilen med som tyckte att det begynnte bli väldigt sent =/
Stackars halvberusade brudgummen tyckte att jag absolut inte fick åka utan skulle stanna kvar för att "-Kvällen är ung" (varför vet jag ej, då jag aldrig partajat med denne tidigare). Han målade upp det så fint hur jag kunde sova över hos Ingegerd, dvs hans nyvunna svärmor tillika min faster, så kunde jag bli hämtad på söndagen av mina föräldrar 5 mil bort =) Annars kunde jag åka med nån annan som skulle om Moheda. Hahaha, det fanns ingen på den festen som skulle om Moheda, det tog jag för givet. <))
Dagen innehöll en vacker vigselceremoni med massor av ris avslutningsvis, mycket god mat, sånger med nygjorda humoristiska texter om brudparet som framfördes i form av allsång.
I samma sånghäfte fanns även alla inbjudna numrerade tillsammans med en liten beskrivning av personen. Detta fanns att läsa om mej:

"Brudens kusin. Sångfågel som förgyllde årets uppsättning av Carmen"

Det skojigaste med det var att det stod "årets uppsättning ... " ungefär som att det görs en uppsättning av Carmen varje år =)

Annars har det inte hänt något annat av värde, men det behövdes inte heller, då hade det kanske blivit för mycket skoj =)) Har för övrigt ett bröllop till att gå på på lördag, då är det grannens tur att gänga sej! Det får bli samma outfit för risken att träffa nån som var på kusinens bröllop också är nog inte jättestor =)


Kommentarer
Postat av: Kajsa

Åh, bröllop är så mysigt!
haha* Carmen i år med? Nja, inte för att vi var dåliga, men nu får de hitta på något annat! haha*

2008-02-03 @ 20:27:02
URL: http://kajsapalmer.blogg.se
Postat av: Aradil

Ojojoj, vad du springer på bröllop. Jag har bara varit på ett enda i hela mitt liv (om man inte räknar de jag jobbat på, men det är ju liksom inte samma sak).
Har en utmaning till dig i min blogg!

2008-02-04 @ 22:29:06
URL: http://aradil.se/

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0