Det närmar sej!

Med stormsteg, alltså mellan 24,5 och 32,6 meter i sekunden. På fredag är det premiär för krogshowen! Vi har repat idag och ska repa imon på alla smådetaljer, hittills ser prognosen bra ut. Men, jag lägger ju fram den pessimistiska sidan och säger att när det väl gäller kommer allt som sitter i märgen gå åt helvete. Det brukar det nämligen göra för mej...
Dessutom har ytterligare ett nummer lagts till. Fyra i klassen blev olyckligtvis utan det obligatoriska solot, så de har fått en ny låt att dela på.
När jag igår var som mest inne på att klura ut hur jag skulle fördriva tiden effektivast kommer Emma upp och säger att jag ska vara med och köra på deras låt! Aaaw, jag älskar den låten. Vems idé det var, vet jag inte, men jag tycker om den! =)

Lucia har vi gått två gånger nu. Jag antar att det gått bra om man ser till det stora hela, men pensionärer är ju inte så svårflörtade vanligtvis =)

Idag har jag kört bil också! Shit, Biffen stukade foten i en trappa och kunde inte använda den alls, och då hon inte bor på internatet var hon ju tvungen att komma hem på nåt sätt och få i sej lite mat. Någon var tvungen att skjutsa henne i hennes bil, då hon inte kunde frikoppla med sin trasiga vänsterskank. Denna någon blev jag. Med känslorna glad och panikslagen satte jag mej på "fel" sida (har inte kört bil sen mors dag). Glad för att kunna hjälpa till, vilket jag gärna gör om jag kan, och det är inte så ofta! Panikslagen för just det faktum som nyss nämndes i parentesen. Är ingen erfaren bilförare på något sätt, men även om jag var lite för tung i högerfoten ibland så tycker jag nog att jag gjorde ett jävligt bra jobb! =) Så, hörde ni nån som gasade i Markaryd igår så var det jag!

Var tvungen att ringa till pappa för att få suga i mej lite beröm. Fick inget... Endast ett
"- Vaddå, har du inte kört sen i maj? Men du måste ju hålla uppe körningen ... Bla bla..."
A men, vad fan tror han? Har jag en bil eller? Nä, just det...

Kommentarer
Postat av: Najnaah

NJa den gjorde det för rätt länge sen nu, jag har ett skitstort födelsemärke i bakhuvudet.. Jag har inte gått till vårdcentralen med det för jag vill inte veta om det är cancer i den.. Haha smått paranoid om man säger så^^

Men jag ska sluta löjla mig och behösa dem i morgon tror jag. :)

2008-12-10 @ 06:12:47
URL: http://najnaah.blogg.se/
Postat av: Najnaah

Haha aah du har nog rätt. Jag har en tid bokad hos en hudspecialist i början av januari, så nu ska jag få det gjort! :)



Händer i helgen då?^^

2008-12-11 @ 09:51:59
URL: http://najnaah.blogg.se/

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0