Kan inte sova

Nä, precis. Somnade kanske halv 2 inatt, vaknade kvart över 3 och stängde av TVn. Sen fick jag äntligen sova, kände jag. Men, jag vaknar 0721 och 0828 och kan inte somna om. Inget tappert försök gjordes ju, men det är så himla varmt i lägenheten...
Då kan jag ju blogga istället!
Anledningen till att jag är så trött är att jag jobbat och slitit, det är för mycket för mej att jobba fredag 1500-2015 och sen lördag 0700-1815.. Min chef har börjat håna mej för att jag alltid svarar "sova" på hans fråga om vad jag ska göra på kvällen när jag kommer hem. Det är ju lögner jag kommer med då, för jag kan ju inte sova!

Jag har valt en monolog iaf, till auditionen, det blir från Waiting For The Parade. Så den ska jag försöka spela med inlevelse, trots att jag inte fattar slutet.. Är hon död när hon berättar detta? =/

Jaa, jag skulle ju kunna berätta om min och Bobbans senaste promenad. =) Vi har börjat utvecklas! Eller ja, ska man följa min princip om att man slutar utvecklas i högstadiet och börjar invecklas istället, så har vi börjat invecklas!
Förutom den där powerwalken, där Bobbans teknik verkligen drog till sej folks uppmärksamhet medan jag gick och fotade mej själv (!!!), så stannade vi till på, den ännu inte invigda, träningspaviljongen! =) Kan man ha träningsvärk i brösten så har jag det! <)) Samt magen. Det kan man förstå, efter de här övningarna:
 
  Ingen fin övning på något sätt,
  dubbelhakorna kikar fram! =O

 
 


De här visar att man kan stå på en platta med fjädrar under, som gungar och ristar fram och tillbaka, utan att man ramlar ner!
  

Här ser vi då Bobban, i en klätterstege...


  ... och resultatet av det =)









                    En fin sunsetbild också, i sann Rocky-anda! =,)

Ja, den paviljongen bevisade verkligen mina armars svaghet, även fast Bobban verkade vara imponerad av att jag kom till tredje eller fjärde pinnen i armgången =)) Att jag sedan inte fortsatte högre kan ha varit en kombination mellan att jag dels är aningens för klen i armarna och dels för att det gjorde så jävla ont i händerna! =)) Får ta med mej mina glöövs nästa gång.

Nähe, eftersom detta inte gjort mej piggare alls, så får jag väl ta igen lite webradiolyssnande. Har lite Lantz i P4 och Melodikrysset tex.. =) I eftermiddag säger väl kroppen till att den behöver lägga sej i lodrätt läge, som vanligt.

Kommentarer
Postat av: Mi

Ok, hoppas du slipper förkylningen då! Det blev en lugn dag igår med en sväng på stan, middag hos svärföräldrarna och sen mys i soffan... Skönt! :)

2008-04-27 @ 17:49:58
URL: http://misblogg.blogg.se
Postat av: Mi

Ja jag önskar att jag också slapp plugga men så är det... Det gick ganska bra iaf... :)

2008-04-27 @ 21:51:37
URL: http://misblogg.blogg.se
Postat av: Elina

haha shit, din blogg är svår att läsa.. det rör på sig ;O

2008-04-27 @ 21:59:28
URL: http://trefoil.blogg.se
Postat av: Elina

SVAR: haha ja, de där vita sakerna i bkagrunden rör typ på sig i början . eller så ser jag konstigt ;o

2008-04-27 @ 23:47:41
URL: http://trefoil.blogg.se
Postat av: Elina

SVAR: haha ja, smart ;-D åh, i see..

2008-04-28 @ 00:37:36
URL: http://trefoil.blogg.se
Postat av: Elina

SVAR: haha jodå, det har jag väl. när du skriver inlägget, klicka på bilden så att den är markerad, och välj vänster eller höger placering.

2008-04-28 @ 00:49:20
URL: http://trefoil.blogg.se
Postat av: Mi

Den här gången är det praktisk tenta som vi ska ha på onsdag... :)

2008-04-28 @ 08:20:06
URL: http://misblogg.blogg.se
Postat av: Carro

hehe aa precis :)

nej jag har inte tänkt så mycket på det, det har kännt så långt bort lixom..

haha jo det är ju mycket bättre lön på helger :) nej då, det finns inte så mycket annat för mig att göra iaf. och så jobbar jag bara till 14 så jag har hela dagen på mig att hitta på nått typ :)

2008-04-28 @ 13:34:11
URL: http://carr0s.blogg.se
Postat av: Carro

hehe okej :)

nej, eller dom har varit bra hela tiden fram tills igår :S då hade jag högt blodsocker + blodtryck, men idag va det bra igen så det kanske va nått jag ätit och att jag hade gått upp för trapporna? haha

hehe okej, jag är mer den som vill börja tidigt & sluta tidigt..

2008-04-29 @ 18:45:25
URL: http://carr0s.blogg.se
Postat av: Mi

Nja det kan man väl säga att det är. vi har olika mätningar och träningar t ex som vi ska visa upp. jag hoppas det går bra... :)

2008-04-29 @ 21:37:40
URL: http://misblogg.blogg.se
Postat av: Carro

hehe nej asso jag har ingen aning, tänkte bara att det kanske kunde vara nått sånt eftersom det inte va nått idag :p

ja det är jätte kul :D

2008-04-29 @ 22:26:39
URL: http://carr0s.blogg.se

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0