Invecklingssamtal väntar

Var på jobbet idag efter ett uppehåll på typ två veckor. Kände mej lite orolig över att ha glömt vissa snabbnummer, men kom på: - Bara ge fan i att tänka så går det fortfarande av sej själv. Att medvetet fundera över vad broccoli har för snabbnummer gör en förvirrad och osäker, men att samtidigt kolla på nästa vara och upptäcka att streckkoden är åt "fel" håll gör att det går per automatik.
Ska jobba imon med, men den arbetsdagen kommer inledas på ett speciellt sätt. Chifen kallade det "Utvecklingssamtal". Enligt mej utvecklades man under grundskolan, men from gymnasiet började man invecklas... Därför ska jag imorgon ha ett Invecklingssamtal.
Fick ett par papper med påståenden som jag ska kryssa för 1-6 på. Mycket verkar gå ut på att ranga och betygsätta mej själv, vilket jag ju är såååå jävla bra på! Dessutom ska han göra samma utvärdering på mej, så imon ska vi då sitta och jämföra... Jävla koncept... Undrar om han själv tycker att sånt här är roligt...

Liv Ullman dök upp på TVn. Nutida Liv. Jäää...klar va gammal hon är.. =/ Jag har nog inte sett nyare bilder än Kristina i Utvandrarna... Jaa, så det kan bli. Hon pratar om Ingmar Bergman.

Bananen jag åt var grön. Den som gillar gröna bananer, handla hos mej!

Kommentarer

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0