Second Life

Jag tänkte blogga en snabbis innan Nattjakten/Huvudpersonen. Tror det är det sistnämnda inatt. Så jag ahr tjugo minuter på mej.
Jag har skaffat mej en avatar på Second Life. Jag begriper inte mycket, men har chattat med tre personer (!!!) En snubbe från Göteborg, en snubbe från Stockholm och en snubbe från England. Oh, shit vad jag önskar att min engelskalärare från gymnasiet kunde sitta och kolla hur skitbra jag är på att kommunicera med engelska! Jag fick bara G i både A och B-kursen... Får ju även plocka fram engelskan, eller ja, SVengelskan är det väl om man ska vara ärlig, på jobbet då universitetet ligger gångavstånd iväg. Alla människor kan ju inte svenska har jag märkt =).
Jag får se hur långt jag utvecklar det här med Second Life, men jag har i alla fall hittat Second Sweden så det underlättar något.

Jobbet ja. Där var jag idag men började inte förrän 16. Då var det mörkt.... weird.. Men en slapp dag jobbmässigt.
Allmänt var det en jobbig dag. Jag hade stigit upp klockan sju (efter att ha somnat tre och vaknat emellan 0510) för att jag och min mamma skulle vara nere på Utvandrarnas hus när de öppnade vid nio. Men då min mamma har semester ville hon sova tills hon vaknade så jag fick en massa dötid och jag var skittrött dessutom. Det har väl blivit aaaningens för lite sömn de senaste nätterna. Idag skulle fysiskt vara den dag då jag skulle sova igen det, men det trodde jag att jag inte hade tid med.
Strax efter 1000 var jag och mor på väg ner, men så är byggnaden STÄNGD! Det var tydligen ingen som utvandrade en måndag. Så då hade vi en massa dötid tillsammans så vi besökte Carlssons, en lampaffär och Rusta. Vid det laget var jag ASTRÖTT. Jag kopplade knappt hur man öppnar bildörren, tur att det inte var jag som körde.
När jag kom hem, ca 1200 gick jag och la mej igen. Och somnade!! Sköönt... Sov till halv tre, då åt jag och fräschade till mej lite och tog bussen till jobbet. Fortfarande saknades det sömn så jag var bra sömnig, men det var jag snabb med att erkänna för min chef när jag pratade med honom. Så nu vet han det mesta om min dygnsrytm och han håller kanske med om att den är lite märklig. Men skulle det bli nåt fel så kunde det ju bero på min sömnbrist, tänkte jag. Därför vände jag ut och in på mej och fladdrade med mina påsar under ögonen.

Men nu, kära läsare är ju klockan natt vilket innebär att jag har kommit i min rätta miljö och är pigg! Ska till stan imon förmiddag så det blir inte skitmycket sovmorgon. På onsdag däremot, om jag inte lovar bort mej eller nåt annat inträffar ska jag SOOOVA!!!

ZzZzZz ...

Kommentarer

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0