Nåbeldag

En göra-ingenting-dag har det varit idag. Skönt! Se ut som ett slet utan att behöva visa sej för nån! Har glott lite på det här Nobel-spektaklet. Visst, lite högfärd kanske man känner över att Sverige är känt vida över tack vare detta, men hela denna etikettuppslutning tycker jag är lite för överdriven. En av reportrarna snackade med en pristagares nioåriga barnbarn och det var äckligt irriterande att lyssna på henne. Brittisk överklassunge som säkert är van att alla kryper för hennes fötter...
Nu vet jag iofs inget om hennes livsstil, men det var den uppfattningen man fick av henne. "The food was nice ..."


Hummeraladåb med dillbakad hälleflundra och Kalixlöjrom. Serveras med blomkålscreme samt äppelsallad.


Ungtupp med tuppkorv smaksatt med salvia.
Mandelpotatis- och rotselleriterrin samt silverlökspuré, kronärtskocka och rödvinssås.


Hallon- och svartvinbärsterrin med pistagebottnar
samt vaniljglass

Detta var vad som serverades. Men det käkas väl av majoriteten på festen var dag...

Jaja, nu ska jag inte gräma mej över detta längre, det är ju Sveriges 15 minuter i rampljuset. Andra advent var det ju igår med.. Idag är det två veckor till julafton! Det är inte det minsta klokt! Inte en klapp har jag handlat än. Jag ska visserligen till stan med Memma och julshoppa järnet på torsdag, men ändå. Jag har inte kommit över november än, känns som oktober. Det är december... Freakår. Det blir en extraföreställning av Carmen iaf, blir den slutsåld, ytterligare en. Den 29 är annonserad, KOM OCH KÖP!



Imon är det jobb och efter det är jag bjuden hem till en jobbakompis för en liten personal-glöggfest! Det ska bli gott! Glögg smakar jul och jul tycker jag om! =)

Torsdag är det ju även Lucia, då har jag lovat mej själv en godisdag med lussekatter, pepparkakor och skumtomtar som högsta prioritering. Även övrig godis får slinka ner, men då jag är hemskt upptagen just på torsdag blir det nog tyvärr ingen jätteförtäring av dessa utsökta onyttigheter... Men julhelgen är även en undantagshelg så får ta igen det då! =)

Kommentarer

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0