IQ-test

Sen natten började har jag suttit vid datorn och petat tänderna, lyssnat på radio och läst en del Växjöbors bloggar. En del verkligen intressanta, ens egen blogg blev plötsligt fruktansvärt blek och torftig. Bland dessa bloggar hittade jag bla en sjuttonårig blivande 2-barnsmamma och en som hade gjort ett bra resultat på ett IQ-test på nätet "fast hon var blond". - "Det måste ju jag med prova" tänkte jag och klickade på länken hon la ut. Det gör jag också, om du som läsare vill prova

http://www.illvet.se/htm/IQTest/sv/index.html

Jag var ju skitsmart, fick 126 poäng! Nu är det inte Mensahögt (131) men jag är nöjd ändå, jag är ju blond!

Annars så... Ingen vidare skojig dag idag, tvättat lite, läst ut Nybyggarna, kollat på En lyckad nerfrysning av Herr Moro med GAShängt upp tvätten... Ja, det var väl det mest uträttade.

Igår
var jag och spelade min sista Carmenföreställning (inkluderad riktigt vin i krogscenen och i "bergen"!!).. Känns inte så än, men det kanske kommer till nästa helg då man plötsligt inte har nåt att göra. Efteråt var det champangemingel på scen och där fick man en DVD... Med Carmen!! <)) Sen bar det iväg till Lagerlunden, där man faktiskt fick två drinkbiljetter var. Mina gick till "en mjölkdrink med choklad" och en Cosmopolitan á la Sex and the city. Brukar inte följa den serien särskilt slaviskt, men har ändå sett en tydlig tråd i denna drink genom seriens gång.
Sen var det väl dags att ringa skjuts hem, det fick bli min kära mor, och i väntan på den snubblade det fram en snubbe till mej.
- Har du också haft tråkigt ikväll?
Haha, nej, det hade jag ju inte. Men killen hade ju haft det då han var as-kalas och hade spillt ut drinkar på Grace och blivit utkastad. Han fick skjuts hem =)
När jag kom hem var jag ju bara tvungen att kolla på Carmen. Visst såg jag mej, men det var ändå lite för mycket inzoomningar på solisterna; helt plötsligt skriker någon till utanför bild och en åskådare som inte sett föreställingen live skulle inte ha en aning om varför, Carmen själv spottar en äppelbit men ingen skulle fatta varför och på vem osv... Dålig film som höll på till 0457.

Imon
ska jag stiga upp 0700 för att lyssna på Claes Eriksson på radio. Han är ju störtskön, lyssnade på honom på SR Göteborg på julafton, mycket, mycket rolig! - "Vi kan kalla honom 'Harry'... för att han heter det!" Får se om han är lika skojig imorgon <))
Imorn ska jag även ta bussen till Moheda och mina kära vänner för att fira det nya året! Har köpt ett mousserande vin som jag har för mej att jag drack i Roskilde -05 och som var det enda vinet jag tyckte var gott. Hoppas verkligen att det var det, har inte druckit det på 2,5 år.
Detta nyår kan ju bara bli skitbra, med tanke på förra året... vilket helvete =)

Hade en flaska Marinella med mej som jag drack ur på förfesten och när den då höll på rätt länge försvann en hel del ur flaskan också. Vi kom på att vi skulle börja traska mot nyåret när det var ett och ett halvt glas kvar av fluidumet. Vid det dagset var jag lite lagom salongs och tänkte att det var ju inget att konka med sej, utan kan drickas upp lite kvickt innan vi sticker. Så ett glas till mej och ett halvt till en god liten vän som kallas Memma i denna blogg. DET sista glaset skulle jag inte ha svept!! Shit pommes! tänkte jag och drabbades av en sån JÄVLA snedfylla så det var inte sant! Det blev till att ockupera den enda toaletten i ett par timmar och hälsa på Ulrik. Hade dessutom lyckats välta på vägen och skitat ner mina fina, nya brallor... =/ Mitt i allt ulkande häver en blåst brud år sej: -VI MÅSTE RINGA AMBULANSEN! Idiot! Vad skulle de göra, det enda de gör är att magpumpa, men jag spydde ju, det var det enda jag gjorde! =)
Sen gick jag hem med min påse cider jag hade med mej ifall jag inte skulle druckit Marinellan. Under den promenaden var jag mycket nykter och hälsade Gott Nytt till alla jag mötte. Ett gäng frågade jag vad klockan var.
- Fem i tolv!
- Shit, då får jag skynda mej, svarade jag och låtsades vara på väg till min fest! <))
Hysteriskt kul! Tills jag kom hem och helt plötsligt blev risig i kistan igen. Toan vart det i en halvtimme, sen spolar man upp ett jätteglas vatten, tar med en gammal glassbunke och går och lägger sej, sen spenderar man resten av natten genom att kräkas, dricka, sova, kräkas, dricka, sova etc.

Men kul hade jag inte tänkt ha i år =) Speciellt inte om jag köpt fel vin och det smakar skit som allt annat.

                                                         image39

Kommentarer

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0